Enghuus.com har indgået partner aftale med Reepay

Reepay Partner

Da Reepay har kunder som blandt andet Matas, DBA, Ørsted, Audi, VW, Tinderbox, Reshopper og flere til, er det med glæde, at enghuus.com nu er partner.

Enghuus.com har nu indgået en partner aftale med Reepay. Reepay er en online betalings gateway fuldt ud kompatibel med wordpress og woocommerce webshop.

Priser for betalings gateway

Alle priser er eks moms. Der tages højde for prisjusteringer.

  • Basis: kr 49,- per mdr + 1 kr i transaktion
  • Standard: kr 139,- kr per mdr + o,25 per transaktion
  • Business: Mange transaktioner eller specielle behov. Tag kontakt for uddybelse og tilbud.

Du har mulighed for at modtage betaling med Visa, Mastercard, Dankort, MobilePay, VIABILL, JCB, DinersClub, UnionPay, Discover og AmaricanExpress.

Se mere på ReePay

Så er du ejer af en webshop eller ønsker du at oprette en? Så kan enghuus.com hjælpe dig med det hele i en løsning. Det hele vil sige hosting, opsætning af WooCommerce til WordPress, SEO og ikke mindst betalings gateway med Reepay.

En samlet løsning hos enghuus.com

Hos enghuus.com ønsker vi at gøre det så let for dig som overhovedet muligt. Det gør vi netop ved at samle tingende under et. Hos enghuus.com behøver du som sagt ikke at få hostet din side et sted, udviklet og vedligholdt et andet sted og betalings-modul, betalings gateway et 3. sted. Nej her er det hele samlet. Det tror vi på gør det meget mere let for dig og om ikke andet, så også billigere. Hos enghuus.com har du også muligheden for at anvende DIVI tema på din side, til en fordelagtig pris. Divi er et fleksibelt tema udviklet af Elegant themes. Vi har et abonnement hos Elegant themes således at udgiften deles ud på alle mine kunder. Du skal derfor kun betale kr. 150,- netto per år for at anvende Divi.

Ser du er stor værdi i at få samlet så meget som muligt et sted? Så tøv endelig ikke tag kontakt til mig på enghuus@enghuus.com eller via Tlf. 41 43 44 55

Mit navn er Claus Enghuus er ejer af enghuus.com og jeg ser frem til at hjælpe dig i mål med din webshop.

Så du har nu en hel vifte af muligheder hos enghuus.com. Dels hosting, SEO, webshops og nu også betalingsgateway, abbonementer alt sammen samlet hos enghuus.com

Alt samlet et sted, for at gøre det lettere og mere billigt for dig. Hos enghuus.com

  • Hosting
  • SEO
  • Opsætning og udvikling
  • Betalings Gateway

SEO og Tracking af events

Hos enghuus.com har du flere muligheder. Du kan få hjælpe til ikke kun grundlæggende SEO men også mere advanceret SEO og en dybere analyse af dit sites præstation i Google. Du kan hos enghuus.com få oprettet tracking events i GTM/Google Tag Manager som så trackes i GA/Google Alnalytics.

Du finder øvrige produkter på produktsiden.

Jeg og enghuus.com ser frem til at byde dig hjerteligt velkommen og hjælpe dig i mål med dine drømme.

Hilsen

Claus Enghuus v/enghuus.com