Velkommen til på Enghuus.com

Her på enghuus.com finder du eksempler på opgaver og projekter som jeg har løst. Der er både WordPress og Full stack custom made webapplikationer.
Du er også hjertelig velkommen til at sende mig en besked. Vi er beliggende i Odense
Hilsen
Claus Enghuus

Ferienhaus Funen – Migrering og Google Tag Manager

ferienhaus daenemark - feriehuse danmark
Jeg har for Karsten Andersen/v https://www.onlinewebdesign.dk/ migreret  https://www.ferienhausfunen.de/ fra et domæne, til et andet, og ligeledes migreret det fra et system over til wordpress. Jeg har også implementeret SSL. Så har jeg Implementeret track events og udviklet guide på hvordan man tracker events i Google Analytics via Google Tag Manager også kaldt GTM. Med andre ord så kan man i Google Analytics spore en given handling på siden. Se desuden anmeldelse her: Google My Bussines – anmeldelse

Fyns Kloak – Firewall, Backup og Basic SEO

fyns-kloak wp hjemmeside
På fynsk-kloak.dk har jeg i samarbejde med indehaver udviklet tema til siden. Der ud over har jeg implementeret Firewall og optimeret siden i forhold til SEO. Du finder siden her: https://fyns-kloak.dk/

Essentiel Tremor netværk og webshop

essentiel-tremor-webshop

En mindre og simpel webshop, som har til formål at gøre opmærksom på lidelsen Essentiel Tremor, via salg af produkter med logo. Der ud over er der også link til artikler og et nyhedsbrev, som man kan tilmelde sig.
Klik her eller klik på billedet for at komme til siden.

https://enghuus.com/essentiel-tremor-webshop/

Danske Sexnoveller udvikling af plugins i wp

wordpress danskesexnoveller-dk

Jeg har også lavet lidt til danskesexnoveller.dk Den er sat op i WordPress. Jeg har tilføjet et slide-banner og lavet et plugin som henter samtlige bruger-avatar og linker til den enkelte brugers profil på sitet. Klik her eller klik på billedet for at komme til siden.

Enghuus.com

Bandbook.dk bookingsystem for bands, Kansas City

På bandbook.dk har jeg for Kansas City lavet et bookingsystem i OOP, PHP, HTML5, CSS3 og javascript. Det er bygget op helt fra bunden af. Klik her eller på billedet her under for at se siden.

Med kunden i centrum hos enghuus.com

Hos enghuus.com tilbydes der wordpress, woocommerce, webhosting, hosting, booking-system og ssl-certifikat. Se desuden på Hosting hos Enghuus.com for mere information.

Enghuus.com er placeret i Odense.

Motto er e for enghuus.com & e for engagement.

Det er engagement i de opgaver Vi hos enghuuus.com varetager og engagemant i vores kunder. Vi og jeg tror på at med at vise engagement når man længst.

Hvis du er interesseret i et samarbejde eller går du og mangler inputs til en hjemmeside og eller skal du have lavet en hjemmeside, så høre jeg meget gerne fra dig.

Tag endelig kontakt til enghuus.com og jeg/vi skal bruge al vor engagement på at lytte og løse dine udfordringer, så du og din virksomhed, kan få en moderne og op to date hjemmeside.

Enghuus.Com på Instagram

Jeg ser frem til at høre fra dig. Kontakt enghuus.com