Virksomheds profil – enghuus.com

Enghuus.com

Mine 3 ben i min virksomhed er følgende.

1. WordPress og WebShops.

2. Programmering og systemudvikling

3. Undervisning i WordPress

WordPress

Hos enghuus.com tilbyder jeg hjemmesideløsninger i WordPress. Det kan være simpel præsentation af din virksomhed med 5 – 6 menupunkter.

Hos enghuus.com er fokus altid dialog med kunden og et stort engagement i kunden. Når en opgave er løst slipper jeg ikke kunden helt, jeg følger altid op.

To vigtige elementer i mine løsninger er SEO og sikkerhed. Jeg tager altid kunden ved hånden og guider, vejleder og fortæller hvad jeg vil gøre og anbefale. Hos enghuus.com skal kunden føle sig hørt, set og forstået og i trykke hænder.

Mit personlige engagement i kunden er altafgørende for enghuus.com

Programmering

Hos enghuus.com tilbyders der systemudvikling og udvikling af plugin(til wordpress). Systemudvikling kan altså også være uden for wordpress skabelonen. Det kunne være et lagersystem, hvor man på en simpel måde registrer vare med sin smartphone. Eksempelvis lagerstatus. Det kunne også være et analysesystem.

Undervisning i WordPress

Jeg tilbyder også undervisning i WordPress i “what to do & not to do”. Det kunne være implementering, sikkerhed, SEO, lave sit eget child theme eller noget helt andet.

Jeg har blandt andet et slideshow, som jeg gerne kommer rundt med og holder et foredrag ud fra.

Alt sammen er fordi jeg har et stort engagement i det som jeg laver.

E for engagement

Om mit hvorfor: Mit hvorfor

Se desuden mere omkring mine værdier og engagement på: Om Engagement

Se referencer her: Referencer

Virksomhedsprofilen for enghuus.com har altså hele 3 ben at stå på. WordPress, undervisning i wordpress og programmering eller systemudvikling i PHP. Hos enghuus.com tilbydes du løbende nye muligheder, således at vi konstant udvikler os i takt med markedet. Det handler nemlig i bund og grund om et stort engagement og at være nærværende for den enkelte kunde. Vi høre gerne fra dig. Kontakt os på enghuus@enghuus.com

#PHP #WordPress