Tag kontakt til Enghuus.Com

Har du spørgsmål så tag endelig kontakt til mig

Helt basalt er mit formål at skabe mest muligt værdi for små virksomheder. Som en del deraf er vidensdeling helt fundamentalt. Det bedste af det hele er at vidensdeling er kvit og frit. Så jeg venter på dine spørgsmål.

Enghuus.Com digital marketing og webbureau med kunden i centrum.

Claus Enghuus ejer af webbureauet Enghuus.Com

Kontakt webbureauet Enghuus.Com

Sdr. Boulevard 57, 2. th
5000 Odense C

Telefontider er mandag til torsdag fra kl. 12.00 til 14.30

Tlf.: 41434455

Mail: enghuus@enghuus.com

Tag kontakt med din wordpress partner

Når du kontakter mig og mit webbureau, er der en enkelt ting som betyder rigtig meget for mig. Det er størst muligt kendskab til dig og din virksomhed. Så set god tid af til en snak og forbered endeligt så meget som overhovedet muligt. Jeg skal kunne mærke, at det er noget som betyder meget for dig. Det handler nemlig om at skabe mest muligt værdi. Er du velforberedet til vores første møde eller føreste samtale, så bliver vil vi lettere kunne finde frem til lige det som du har behov for.

Send en mail til din wordpress partner

Når du tager kontakt til webbureauet Enghuus.Com, så skal du vide, at jeg står til din disposition. Det vil også sige at jeg stille dig en masse spørgsmål omkring din virksomhed. Jeg forventer også at du lægger kræfter ind i det, så vi sammen kan opnå det bedste resultat. Målet er at du bliver så synlig og tilgængelig i Google som overhovedet muligt. Det kræver dedikation og arbejde.

Vigtige spørgsmål du burde overveje inde du tager kontakt til mig er følgende:

  • Hvad er din virksomheds værdier?
  • Hvad er dine mål på kort og langt sigt?
  • Hvilken slags kunder har du? (Lav meget gerne 3 beskrivelse af typiske kunder)
  • Hvad sælger du?
  • Hvor stort er dit geografiske opland?
  • Er der elementer som du selv vil stå for på hjemmesiden?

Enghuus.Com er en virksomhed, som bygger på stærke værdier og jeg ønsker derfor et samarbejde som beror på stærke værdier. Fundamentet i dette webbureau er vidensdeling og et værdisæt som beror på bæredygtighed.

Det er derfor helt afgørende, at du kan se dig selv i bæredygtighed for at opnå størst mulig troværdighed.

Nyhedsbrev

Få tips, fifs og triks om wordpress, woocommerce, SEO, hjemmeside-struktur og hvordan man skaber overskueligt indhold. Modtag alle dine wordpress tips lige her.