Webhotel for virksomheder

Anbefalinger af webhoteller

Hvad skal du vælge som webhotel til din virksomhed? Det vil jeg i dette indlæg hjælpe dig med at blive endnu klogere på. I dette indlæg for du en kort introduktion til forskellige webhoteller og så linker jeg til nogle mere detaljerede indlæg om de omtalte webhoteller.

Webhotel for Virksomheder er et indlæg med det ene fokus at give dig den viden du har brug for.

Rigtig god læselyst.

Hvad skal man kigge efter i et webhotel

Jeg har den tilgang og jeg anbefaler altid at gå efter god oppetid af server, hurtig server, fleksibilitet, mulighed for at ekspanderer og et intuitivt brugerflade. Der ud over er sikkerhed og backup også vigtige parametre. Personligt så er prisen aldrig et parameter som jeg går efter. Det er at 2 årsager. Den billigste løsning kan ofte ende ud i at blive dyr. Der ud over. Hvis de andre parametre ikke er i orden, så er prisen fuldstændig uvæsenlig. Så hvad skal man kigge efter i et webhotel? 

Det vil jeg hjælpe dig med i dette på denne hjemmeside med mine bedste anbefalinger og beskrivelser af webhoteller.

WordPress eller Umbraco til din virksomhed

Køb et webhotel til din online markedsføring hos ScanNet. Uanset om du ønsker et hjemmeside som er bygget op i PHP som WordPress eller en side bygget op i ASP.NET, så har du denne mulighed hos ScanNet.

webhotel hos scannet

webhotel hos limecity

Mulighed for at udvide din virksomhed

sikker dansk Web Hosting hos Limecity. Limecity tilbyder oppetid på serverne på 99.7% samt en høj hastighed. Der er også rige muligheder for at vokse, da de tilbyder hele 4 forskellige størrelser webhotel. 

Vækste din digitale tilstedeværelse

Vil du virkelig have mulighed for at vækste din digitale tilstedeværelse? Så er E-Studio en mulighed du bør kigge nærmere på. De tilbyder hele 5 forskellige størrelser af webhoteller. Så spørgsmålet er. Hvor skal din hjemmeside ligge?

e-studio webhosting

simply webhotel

Gratis SSL Certifikat med Let’s Encrypt

Alle de webhoteller, som jeg har kendskab til tilbyder gratis SSL Certifikat med Let’s Encrypt. Det gælder naturligtvis også Simply. I dette indlæg har jeg lavet en beskrivelse af hvordan man simpelt og intuitivt implementere SSL Certifikat med Let’s Encrypt. Noget som også er smart er at Simply automatisk opdaterer dit Certifikat hvert kvartal. 

Valg af webhotel og domæne

Det var en gennemgang af nogle af de webhoteller som jeg vil anbefale dig som ejer af en virksomhed at kigge nærmere på. Her runder jeg af med det webhotel, som måske er et af de mest kendte i Danmark nemlig One.Com og det er med god grund at de har mange anbefalinger hos Trustpilot. 

Valg af webhotel og domæne

webhotel hos netsite

Anbefaling af webhotel hos Netsite

hvilket webhotel skal du vælge? Hos Netsite tilbydes du 3 muligheder i webhoteller. Et small, medium og et large webhotel. Som andre webhoteller så gør Netsite også meget ud af deres support. De har en rigtig fin supportside med mange forskellige muligheder for hjælp, Kan du ikke finde hjælpen der så kan du altid tage direkte fat i Netsite. 

Anbefaling af webhotel hos Netgiganten

Med et webhotel hos Netgiganten er du et af de steder hvor de også tilbyder dig Microsoft Office 365 og du har også mulihed for automatisk opdatering af Microsoft Office. Så Netgiganten er ikke kun en mulighed for hosting af din hjemmeside. De kan hjælpe dig med hele din digitale værktøjskasse. Så have er dit valg af webhotel?

Netgiganten har gode anbefalinger hos Trustpilot.

dit valg af webhotel

Gennemgang af hosting og webhoteller for selvstændige

Mit navn er Claus Enghuus og jeg er ejer af Webbureauet Enghuus.Com Du har nu læst på nogle af de webhoteller som jeg anbefaler. Hvis du har spørgsmål? Så hører jeg meget gerne fra dig. enghuus@enghuus.com

Hilsen

Claus Enghuus

Claus Enghuus