Værdisæt for webbureauet Enghuus.com

 

Enghuus.Com er et webbureau med base i Odense, men tage kunder fra hele Danmark. Bureauet er inde i en spændende udvikling. For tiden, og er i gang med at implementere et værdisæt omkring bæredygtighed.
Bæredygtighed bygger på 3 virkler som hver især lapper ind over hinanden. Der hvor de har fælles sammenfald. Der ligger bæredygtighed. Bæredygtighed består af Det Sociale, Miljøet og Økonomien. Det er i centrum hvor de 3 punkter lapper ind over hinanden, hvor man finder bæredygtighed.

Enghuus.Com header billede

Praktik i et bæredygtigt webbureau

Jeg tager ikke praktikant ind lige i øjeblikket, men du er altid velkommen til at sende mig dit CV, samt en uopfordret ansøgning, hvori du skriver din motivation for at arbejde i webbureau som vægter bæredygtighed højt.

Hvis du er ledig og ønsker et 4 ugers praktikophold, så kunne du være interessant for mit webbureau. Det som jeg søger kunne være en af følgende. En god SEO tekst forfatter, en SEO redaktør eller en der er skarp til korrekturlæsning.

Det kunne også være hvis du er en skarp grafiker, så kunne du også være interessant for Enghuus.Com

Det at tage ledige ind i praktikforløb er for mig et helt fundamentalt vigtigt område. Da jeg også ønsker at bidrage på anden vis til samfundet o det enkelte menneske. Det er min måde at vise social ansvarliglhed, hvilket er er vigtig del af t skabe en bæredygtig virksomhed.

I Enghuus.Com tager jeg Corrona-restriktionerne alvorligt. Et praktikforløb vil derfor blive afholdt som hjemmearbejde.

Tag endelig kontakt til Claus Enghuus på enghuus@enghuus.com .

Ny viden og opdater dit CV, er det du vil få i et praktikophold

I et praktikforløb hos mig i Enghuus.Com, vil du hurtigt erfare, at dels vidensdeling og bæredygtighed er vigtige elementer. Jeg forventer faktisk at også du bakker op om denne værdi i den tid du arbejder for mig, og at du kan se værdien heri.

Hvis du eksempelvis er skap til at læse korrektur, men ikke ved så meget om SEO, så vil du i den første tid også lære en masse omkring SEO ud over ren korrekturlæsning. Så du vil ikke kun være en arbejdshest, du vil også fagligt vokse med et praktikophold her i webbureauet. Så i en praktik vil du dels få noget erfaring med dig samt ny viden.

I og med at vidensdeling er så vigtig en del af min virksomhed, kommer her et lille eksempel. Vidste du, at lazy load er en funktion, som gør at billeder først loader, når du har scrollet ned til dem. Det betyder at siden loader hurtigere, da det ikke giver mening at loade noget som du først skal se senere. Det har en stor betydning for den enkelte kundes, brugers oplevelse af siden og det har ligeledes stor betydning for sidens SEO.