Tag kontrollen med WordPress

Kæmper du med WordPress? Vil du gerne tage kontrollen med WordPress? Så er denne WordPress Manual fra 2022 * lige noget for dig. Det kræver absolut ingen færdigheder med WordPress for at starte op med denne brugermanual til CMS, WordPress. Du vil også hurtigt opleve at du gradvist vil få en forståelse af WordPress.

wordpress manual som pdf-fil i din indbakke

Et selvstudie i WordPress for begynder og let øvede

Knæk koden til WordPress

WordPress er et af de mest anvendte CMS systemer på verdensplan, og med rigtig god grund. Det er et at de CMS systemer som er lettest at starte op med og der ud over er der et kæmpe netværk af udviklere og designer som er dedikeret til at hjælpe dig. Enhver by med respekt for sig selv har også et WP-Meetup, så du kan let finde ligesindede at dele erfaringer med og lære af. Er du begynder eller let øvet så kan du via wpmanualen* købe en dansk udviklet WordPress manual til et overkommeligt beløb af dkr 199,-.

WordPress dit første Content Managemet System – CMS

WordPress har altid været kendt for at være et af de mest brugervenlige CMS systemer og de sidste par år hvor udviklingen af såkaldte træk og slip pagebuilder er WordPress blandt de mest intuitive produkter på markedet.

En stor fordel ved et CMS system som eksempelvis WordPress er at det ikke er låst til en udbyder. Du kan når som helst downloade det og flytte det til et andet domæne og en anden host. Der ud over så er WordPress gratis.

WordPress Manualen* er skrevet af Thomas Mørch Iversen ejer af nemprogrammering.dk

CMS står altså for Content Management System. Det er altså et webbaseret administrations system, hvor du administrer og vedligeholder din hjemmeside, din indhold. Jeg har selv prøvet kræfter med Joomla, Drupal, PrestaShop og Sitecore, men er altid vendt tilbage til WordPress.

WordPress er desuden et rigtig godt system, til at opbygge hjemmesider med en god SEO struktur og et godt supplement til din SEO er ved at anvende blog. Vidste du desuden, at WordPress startede op som et blog-system? I dag er det meget mere end det. Du kan lave booking-systemer, webshops alt hvad din fantasi rækker til kan du lave i WordPress.

Hvad får man ud af WordPres Manualen?

Du vil komme omkring en lang række elementer i denne omfangsrige og kyndige manual. Når du er har arbejdet manualen grundigt igennem, så er du rigtig godt rustet til at oprette og vedligeholde din egen WordPress hjemmeside.

  • Du vil blandt andet komme ind på sikkerhed.
  • Du vil komme omkring sider, indlæg, kommentar.
  • Du vil komme omkring widgets, menu og udseende.
  • Du vil komme omkring SEO.
  • Du vil også komme omkring webhoteller og meget meget mere.

Indholdsfortegnelsen i WordPres Brugermanualen er og den finder du under indhold på wpmanualen *.

Derfor valgte jeg WordPress

Da jeg startede med at lave hjemmesider, da byggede jeg siderne op helt fra bunden af. Det var altså ikke et CMS som WordPress, men det gav mig en rigtig god forståelse af hvad en hjemmeside er byget op af. Fordelen ved et CMS som WordPress, er at ved opdatering i PHP, så følger WordPress med og du kan opdater WordPress med et enkelt klik. Hvor i mod en side bygget op helt fra bunden af vil du sansynligvis skulle gå ind manuelt og ændre på nogle koder. Efter et par år startede jeg med WordPress og det har jeg ikke fortrudt det mindste. Det gør arbejdet lettere på sin vis.

Med andre ord et CMS som WP gør det lettere tilgængeligt at bygge en hjemmeside op. Det er uanset om det er en simpel præsentation eller en mere kompleks hjemmeside som en webshop i WooCommerce.

Der er desuden også en masse integrationer til WordPress. Det gælder både til et utal af regnskabsprogrammer, betalingsgateway, api ja listen kunne fortsætte. Det er kun fantasien, som sætter grænsen.

Og derfor valgte jeg selv WordPress

Et fleksibelt og brugervenligt plugin til WordPress

Et af mine yndlingsplugin er et som hedder Duplicator. Det er et fleksibelt og brugervenligt plugin som både kan anvendes til at lave backup og til at overflytte/migrere WordPress fra en host til en ny.

Har du brug for hjælp til WordPress?

Hvis du har brug for hjælp så er hjælpen altid nær. Du skal bare række hånden ud efter hjælp. Jeg hjælper dig også gerne videre om ikke andet så kan du altid helt gratis få tips og triks fra mig. Mit navn er Claus Enghuus, og jeg er ejer af webbureauet Enghuus.Com

Har du brug for et webhotel til dit WordPress?

Har du brug for et webhotel, kan jeg anbefale dig at læse mit indlæg om webhotel hos netsite. De har eksisteret siden 1998 og blev i 2000 til et A/S

Valg af tema til WordPress

Jeg vil desuden anbefale dig, at kigge på Divi tema fra Elegant Themes. Jeg tilbyder det selv til mine kunder for kr. 200,- pr år. Hos Elegant Themes koster det kr. 563,47 pr år.  Divi er en moderne og intuitiv pagebuilder til WordPress.

Derfor bør du vælge WordPress

Der er rigtig mange muligheder, når du som selvstændig, virksomhedsejer skal have bygget din hjemmeside op. Så hvorfor lige CMS systemet WordPress? Jo først og fremmest så er det gratis og så er det det som kaldes et open source system. At det er et open source betyder at koderne er offentligt tilgængelige og at alle som har evnerne og interessen kan bidrage med at udvikle enten på WordPress Core selv, i plugin eller til temaer. En anden grund til at du bør vælge WordPress er at du selv er herre over alt indholdet på siden. Du kan når som helst pakke det sammen og flytte det til et andet domæne eller et andet webhotel. Den sidste grund til at du bør vælge WordPress til din virksomhed er at der er et stort netværk til at yde support og næsten enhver by med respekt for sig selv har et WordPress Meetup.

Lær WordPress helt fra bunden

Med denne WordPress Manual, lærer du skridt for skridt WordPress helt i dit eget tempo.  Den tid som du investerer i at lære WordPress er godt givet ud.  Din WordPress guide. Så bliv superbruger i WP og lær WordPress helt fra bunden af.

Hvad får man med WordPress?

Med WordPress har du fuld kontrol over dit indhold.

WordPress kan du downloade hvor og hvornår du end vil.

WordPress er skalerbar, da det er let at udvide på.

Der er et utal at designmuligheder med WordPress.

Der er et meget stort netværk af WordPress-folk og enhver by med respekt for sig selv har et WordPress Meetup.

Med WordPress  er det let at finde en til at hjælpe dig med din WordPress og WooCommerce side.

Bliv skarp til WordPress

Bliv din egen WordPress-troldmand

Med WordPress Manualen * lære du det mest brugte CMS system at kende, helt fra bunden af. Den perfekte måde at lære det på. En gennemgang af WordPress lidt ud over det sædvanlige. 

Denne artikel indeholder affiliate link markeret med * ved et klik på linket gemmes en cookie i din browser typisk i 40 dage. Foretager du et køb inden for de 40 dage, modtager jeg en kommision fra wpmanualen.