wordpress manual som pdf-fil i din indbakke

Et selvstudie i WordPress for begynder og let øvede

WordPress er et af de mest anvendte CMS systemer på verdensplan, og med rigtig god grund. Det er et at de CMS systemer som er lettest at starte op med og der ud over er der et kæmpe netværk af udviklere og designer som er dedikeret til at hjælpe dig. Enhver by med respekt for sig selv har også et WP-Meetup, så du kan let finde ligesindede at dele erfaringer med og lære af. Er du begynder eller let øvet så kan du via wpmanualen* købe en dansk udviklet WordPress manual til et overkommeligt beløb af dkr 199,-.

WordPress dit første Content Managemet System – CMS

WordPress har altid været kendt for at være et af de mest brugevenlige CMS systemer og de sidste par år hvor udviklingen af såkaldte træk og slip pagebuilder er WordPress blandt de mest intuitive produkter på markedet.

En stor fordel ved et CMS system som ekesmpelvis WordPress er at det ikke er låst til en udbyder. Du kan når som helst downloade det og flytte det til et andet domæne og en anden host. Der ud over så er WordPress gratis.

WordPress Manualen* er skrevet af Thomas Mørch Iversen ejer af nemprogrammering.dk

CMS står altså for Content Management System. Det er altså et webbaseret administrations system, hvor du administrer og vedligeholder din hjemmeside, din indhold. Jeg har selv prøvet kræfter med Joomla, Drupal, PrestaShop og Sitecore, men er altid vendt tilbage til WordPress.

WordPress er desuden et rigtig godt system, til at opbygge hjemmesider med en god SEO struktur og et godt supplement til din SEO er ved at anvende blog. Vidste du desuden, at WordPress startede op som et blog-system? I dag er det meget mere end det. Du kan lave booking-systemer, webshops alt hvad din fantasi rækker til kan du lave i WordPress.

Hvad får man ud af WordPres Manualen?

Du vil komme omkring en lang række elementer i denne omfangsrige og kyndige manual. Når du er har arbejdet manualen grundigt igennem, så er du rigtig godt rustet til at oprette og vedligeholde din egen WordPress hjemmeside.

  • Du vil blandt andet komme ind på sikkerhed.
  • Du vil komme omkring sider, indlæg, kommentar.
  • Du vil komme omkring widgets, menu og udseende.
  • Du vil komme omkring SEO.
  • Du vil også komme omkring webhoteller og meget meget mere.

Indholdsfortegnelsen i WordPres Brugermanualen er og den finder du under indhold på wpmanualen *.

Derfor valgte jeg WordPress

Da jeg startede med at lave hjemmesider, da byggede jeg siderne op helt fra bunden af. Det var altså ikke et CMS som WordPress, men det gav mig en rigtig god forståelse af hvad en hjemmeside er byget op af. Fordelen ved et CMS som WordPress, er at ved opdatering i PHP, så følger WordPress med og du kan opdater WordPress med et enkelt klik. Hvor i mod en side bygget op helt fra bunden af vil du sansynligvis skulle gå ind manuelt og ændre på nogle koder. Efter et par år startede jeg med WordPress og det har jeg ikke fortrudt det mindste. Det gør arbejdet lettere på sin vis.

Med andre ord et CMS som WP gør det lettere tilgængeligt at bygge en hjemmeside op. Det er uanset om det er en simpel præsentation eller en mere kompleks hjemmeside som en webshop i WooCommerce.

Der er desuden også en masse integrationer til WordPress. Det gælder både til et utal af regnskabsprogrammer, betalingsgateway, api ja listen kunne fortsætte. Det er kun fantasien, som sætter grænsen.

Et fleksibelt og brugervenligt plugin til WordPress

Et af mine yndlingsplugin er et som hedder Duplicator. Det er et fleksibelt og brugervenligt plugin som både kan anvendes til at lave backup og til at overflytte/migrere WordPress fra en host til en ny. 

Har du brug for hjælp til WordPress?

Hvis du har brug for hjælp så er hjælpen altid nær. Du skal bare række hånden ud efter hjælp. Jeg hjælper dig også gerne videre om ikke andet så kan du altid helt gratis få tips og triks fra mig. Mit navn er Claus Enghuus, og jeg er ejer af webbureauet Enghuus.Com

Har du brug for et webhotel til dit WordPress?

Har du brug for et webhotel, kan jeg anbefale dig at læse mit indlæg om webhotel hos netsite. De har eksisteret siden 1998 og blev i 2000 til et A/S

Denne artikel indeholder affiliate link markeret med * ved et klik på linket gemmes en cookie i din browser typisk i 40 dage. Foretager du et køb inden for de 40 dage, modtager jeg en kommision fra wpmanualen.