webhotel hos netsite

Tjek domæne og opret dit eget webhotel

Hos netsite.dk * har du 3 mulige webhoteller, som du kan vælge i mellem. Der er smallsite*, mediumsite * og largesite * Netsite.dk startede i sommeren 1998 og allerder i 2000 skiftede de virksomhedsform til et A/S Pt hoster de over 11.000 domæner og deres anbefalinger er rigtig flotte og de har en rigtig god brugersupport.

Det skal du tage højde for når du vælger dit webhotel

Valg af dels domæne og valg af host er noget af det vigtigste når du skal have en hjemmeside. Det skal være så simpelt som muligt og tingende skal være samlet et sted. Det er muligt hos netsite.dk. Så mine anbefalinger er at samle så meget som muligt hos en enkelt udbyder. Det gør det lettere for dig og for en eventuelt udvikler.

Derfor skal du vælge webhotel hos netsite

Min konklussion er  at du er i sikre hænder hos Netsite.dk. De har en bred vifte af produkter og en god support. Du finder dem også både på Facebook og Twitter. Så har de rigtig gode anbefalinger på Trustpilot Det gør jeg selv, når jeg vælger mit webhotel. Så se jeg på følgende support, oppetid for server, backup og at alt kan samles på et sted. Hostens erfaring og meritter omkring WordPress og om de tilbyder Let’s Encrypt SSL Certifikat. Hviklet gør sig gældende hos netsite.dk*
webhotel for selvstændige, iværksætter og entrepreneur

Domæneregistrering og webhotel hos Netsite

Netsite * har tilbudt domæneregistrring og webhoteller i lang tid og nogle af de ting som de er gode til er kundeservice. De går meget gerne det ekstra skridt, for at hjælpe kunden, og som jeg har nævnt, så har netsite nogle rigtig gode anbefalinger fra deres kunder. Og de kommer gerne med gode råd omkring din hjemmeside.

Hvad skal man som iværksætter have fokus på ved valg af webhotel

Som selvstændig, iværksætter og entrepreneur er det vigtigt med det rette webhotel lige til din type af virksomhed. Min holdning er at du aldrig må lade dig styre af prisen som det primære parameter. Ved valg af webhotel skal du have fokus på oppetid, brugervenlighed, support og sikkerhed. Nogle virksomheder bør også se på muligheden for at skalere deres hejmmeside. Et simpelt, fleksibelt og skalerbart webhotel er nøgleord hver gang jeg skal anbefale hosting.

Hvis du arbejder med WordPress og er nybegynder, så vil jeg også anbefale dig at læse denne artikel om WordPress.

Denne artikel indeholder affiliate link markeret med * ved et klik på linket gemmes en cookie i din browser typisk i 40 dage. Foretager du et køb inden for de 40 dage, modtager jeg en kommision fra netsite.dk

Har du spørgsmål så kontakt mig meget gerne på enghuus@enghuus.com