Anbefalet regnskabsprogram til selvstændige

Regnskabsprogrammet Dinero er perfekt for den selvstændig iværksætter

Dette er en præsentation samt en anmeldelse af Regnskabsprogrammet Dinero *. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg selv anvender Dinero og er rigtig glad for det. Da jeg skulle til at starte op som selvstændig, skulle jeg finde et regnskabssystem.

Det skulle være let anvendeligt for en med små regnsskabsevner. Jeg blev anbefalet Dinero, da det er gratis og let at anvende. Som selvstændig og iværksætter må jeg konkludere at det er et rigtig godt valg fom min virksomhed. Måske den også er det for din?

Med Dinero behøver jeg ikke at bekymre mig om at det bliver gjort forkert. Jeg kan koncentrer mig om det som jeg er stærk til.

Du kan anvende Regnskabsprogrammet Dinero helt gratis

I den gratis udgave af Dinero, får du følgende 5 funktioner. Ubegrænset posteringer, ubegrænset fakturering, bogføring, moms og mobil-app. Som Dinero selv siger det. Så er det et godt valg for nystartede virksomheder *. 

Jeg er selv helt enig i at det er et godt valg at starte op med Dinero i sin gratis version. Hvis du allerede har et andet regnskabbspropram, så hjælper Dinero dig helt gratis, med at få det flyttet over i Dinero. 

 

Sådan får du det større udbytte af dit regnskabsprogram med en pro version

Du kan også vælge Dinero Pro *. Her har du flere muligheder. De grundlæggende som i gratis versionen. Ubegrænset posteringer, ubegrænset fakturering, bogføring, moms og mobil-app Der ud over kan du i Pro versionen modtage ubegrænset bogføringsassistance. ubegrænset support, automatisk bankafstemning, adgang til over 180 integrationer, bilag i skyen og meget mere.

Integrationer til Dinero Pro

Dinero har som sagt over 180 forskellige integrationer * Jeg vil her nævne 5 stk. Dandomain, Visma Dataløn, Dropbox og som WordPress udvikler vil jeg naturligvis også nævne WooCommerce.

Jeg tænker at med over 180 foreskellige integrationer, så er der også noget som som du kan anvende.

Få hjælp til skatteopgørelsen i dit regnskabssystem

Når du skal indberette dit regnskab, skatteopgørelse til skattestyrelsen *, så har Dinero naturligvis også et rigtigt godt værktøj som hjælper dig i mål. Så du kan koncentrer dig om det du er god til.

Jeg har selv haft stor glæde af det. Du bliver guidet trin for trin med hvad du skal udfylde hos Skat. Du kan kopier felt for felt fra Dinero over til Skat. Dinero guider dig hele vejen. Så du kan sove roligt om natten.

Valg af regnskabsprogram for iværksætter

Mit personlige valg af regnskabsprogram Da jeg skulle starte op som selvstændig og iværksætter, skulle jeg finde mig et godt regnskabsprogram, et regnskabsprogram som kunne hjælpe mig så jeg ikke skulle bekymre mig om det nu blev gjort rigtigt. Min største bekymring...

Abonnement på Office 365

Software til den selvstændige - Microsoft Office 365 Som virksomhedsejer, har du helt sikkert brug for et office system, som langt hen ad vejen dækker dine behov? Office 365 er et rigtig godt valg. Du kender nok allerede Word, Excel og Powerpoint. I Office 365 får du...

webhotel hos netsite

Tjek domæne og opret dit eget webhotel Hos netsite.dk * har du 3 mulige webhoteller, som du kan vælge i mellem. Der er smallsite*, mediumsite * og largesite * Netsite.dk startede i sommeren 1998 og allerder i 2000 skiftede de virksomhedsform til et A/S Pt hoster de...

WordPress Manual som pdf i din indbakke

Et selvstudie i Wordpress for begynder og let øvede WordPress er et af de mest anvendte CMS systemer på verdensplan, og med rigtig god grund. Det er et at de CMS systemer som er lettest at starte op med og der ud over er der et kæmpe netværk af udviklere og designer...

Få et regnskabsprogram, som gøre det hele for dig

Du kan også få Dinero til at lave al dit regnskab med Dinero Total * Som Dinero selv skriver på deres hjemmeside.

  • Dinero bogfører dine indtægter og udgifter
  • Dinero afstemmer din bank
  • Dinero indhenter manglende bilag
  • Dinero beregner din moms
  • Dinero beregner dit årsregnskab
  • Dinero bogfører løbende – ikke bare én gang om måneden

Deres bogholdere laver hele dit regnskab – og står selvfølgelig til rådighed, hvis du har spørgsmål

Dinero Total har jeg endnu ikke selv afprøvet, men er det lige så godt som de andre ydelser, så er det bestemt også en mulighed fo mig. 

Regnskabsprogrammet som giver frihed og ro i maven

Har du allerede et regnskabsprogram, men ønsker at flytte til Dinero, så kan du gøre det simpelt og helt gratis. Dinero hjælper dig med det. For mig er Dinero den perfekte løsning, som giver mig den ro og fleksibilitet, som jeg har brug for i min hverdag.

Denne artikel indeholder affiliate link markeret med * ved et klik på linket gemmes en cookie i din browser typisk i 40 dage. Foretager du et køb inden for de 40 dage, modtager jeg en kommision fra Dinero

Har du spørgsmål så kontakt mig meget gerne på enghuus@enghuus.com