Mindset for selvstændige, iværksætter og entrepreneurs

Styrk din indflydelse som selvstændig iværksætter

I dette indlæg, vil jeg løfte sløret for nogle af de ting som det kræver et sit mindset som selvstændig, iværksætter og entrepreneur. Jeg har selv 3 vigtige ord eller begreber som jeg dagligt anvender. Det er dedikation, disciplin og vedholdenhed. Lad os nu komme i gang.

 

Kender du Newtons Vugge

Newtons Vugge

Videnskaben bag din investering

Jo mere du lægger i jo større potentiale får du ud af det. En lille investering giver et lille afkast en større investering giver et større afkast. Dette vises på bedst vis med Newtons Vugge.

Denne investering kan være penge, tid, arbejde. Husk på lægger du stor energi i negative ting, så er det også negativt du får igen. Lægger du derimod asser af energi i positive ting så er det positivt du får retur.

For mig som selvstændig, iværksætter og entrepreneur er videnskaben her bagved et af mine vigtige værktøjer for at forstå hvordan processen foregår.

Skab interesse og øg din indflydelse

Skab opmærksomhed, interesse og øg din indflydelse i dit netværk og blandt kunder. Dette er helt essentielt og her kommer først et lille eksempel. I et indlæg på LinkedIn inviterede jeg folk ind til et fysisk netværksmøde. I en kommentar skev en af mine gode forbindelser følgende:

Det er imponerende at se dig klø på med netværksmøder. Jeg havde selv fornøjelsen i et virtuelt et af slagsen. Det kan også varmt anbefales, hvis turen til Odense bliver lidt for lang for folk.

Claus De er et inspirerende menneske, og man kan virkelig mærke hvordan du brænder for både din egen virksomhed og for iværksætterri i det hele taget.

Sådan opnår du dine mål og drømme

Der er her 2 vigtige elementer som jeg vil berør som er helt agførende for at du kan opnå din drøm og dit mål. De 2 elementer er tro og mod. Helt uden en tro på at det kan lykkes og et mod på at gøre det trods evt modstand grundet frygt, så vil de aldrig lykkes og dine mål og drømme vil aldrig blive et realitet.

Daglige gentagelser er vejen ud af frygten

Det handler om at arbejde med dit mindset, så du kan vokse rent mentalt. Du skal have modet. Hvordan for man modet og bryder ud af sin komfortsone?

Her er gentagelser vigtigt. Find dig nogle ord, sætninger eller citater, som du flere gange dagligt gentager højt for dig selv. Her er det vigtigt at du bliver ved og bliver ved. Ikke bare en uge eller 14 dage gerne flere måneder. Jeg har et citat at Napoleon Hill * som jeg dagligt gentager for mig selv. “A Quitter never wins – And a winner never quits”. Med andre ord vedholdenhed er helt essentiel for at opnå dine mål for at få succes.

Opgiv aldrig dine drømme

Jeg er af den overbevisning, at din strategi altid kan ændres, men for at opnå dine drømme må du aldrig opgive dine drømme og mål. Du skal fortsætte handle efter dine mål og drømme, igen vedholdenhed er en vigtig faktor. Sådan får du styr på dit mindset.

Opnå dit brændende ønske som selvstændig

Noget af det som er helt essentielt, er at du ikke finde undskyldninger for at noget er svært eller umuligt at opnå. Du må aldrig sige bare jeg havde en bedre økonomi, bare jeg ikke var gift eller bare jeg ikke havde børn. Det er undskyldninger som slet ikke gavner dig uanset hvor logiske de end måtte være.

Det du skal gøre er at forkuser på alle de muligheder der er for at det kan lykkes og og begynd at handler derefter allerede nu. Lav dig en liste over hvad du skal gøre i dag, i morgen og næste ugerr fremover, med det ene forkus at opnå dit mål og dit brændende ønske.

Håndter de sure dage som selvstændig

Jeg oplever selv sure dage. Her er tricket at øge din tro på at det vil lykkes dig at nå dine mål. Hvor dan arbejder jeg så med min tro på at det vil lykkes? Ordet er gentagelse af min taknemmelighedsjournal. Her får jeg energi og tro på at jeg vil lykkes. Brug dit faglige netværk, find nogle som tror på dig og dit projekt. Lyt til den opbakning som du får og tag den ind. Fokuser på muligheder alene.

Vejen til succes går gennem gentagelser

Du vil lave fejl igne og igen, men se det som er del af din lærringsprocess. Du skal være fokuseret på dit ønske om at opnå din drøm om succes. Som sagt arbejder jeg med 3 begreber, som jeg dagligt gentager for mig selv. Det er dedikation, disciplin og vedholdendhed.

Jeg laver hver aften en taknemmelighedsjournal. Jeg skriver den ned på gammeldags vis i hånden. Den består typisk af en 4 – 6 punkter over noget jeg er glad og taknemmelig for. ige efter læser jeg det højt for mig selv en 3 – 4 gange. Her er gentagelse igen vigtigt. Næste morgen som det første læser jeg det igne højt op for mig selv. Næste aften laver jeg så en ny. Det gør ikke noget hvis der er elementer som går igen fra den ene aften til den anden. Er det noget du fortsat er glad og taknemmelig for så skriv det ned igen. Gentagelse er vigtigt.  Det styrker din tro på det du gør er rigtigt og du opnår også mere glæde og energi.

Find mere inspiration i Think and Grow Rich af Napoloen Hill * hos Bog & Ide.

Få styr på dit mindset som selvstændig

Skab positiv response med det rette mindset

Reagerer du eller agerer du? Der er stor forskel. En spontan reaktion, er ofte ikke hensigtsmæssig, hverken for dig eller din forretning eller dit netværk. Hvas du derimod agerer i forhold til de rammer der nu engang er eventuelt justere på din strategi, så vil du vinde både på kort og langt sigt. 

Sagen er også den, at alt det som kommer til os udefra hverken er positivt eller negativt. Vi tillægger det selv en værdi. Måden man agerer eller reagerer på farver resultatet. 

Ager frem for at reagerer

Et godt eksempel på at agerer er alle de online møder der som følge af Corona, Covid-19. Man kunne have valgt at sige at det er også pga Corona og lock-down, at man ikke kan drive sin forretning. Men rigtig mange har i stedet valgt at agerer og tilpasse sig de nye tider og lavet online møder i stedet. Så ager frem for at reakere.

Dermed skabes en positiv response med det rette mindset.

Som selvstændig, virksomhedsejer eller entrepreneur og iværksætter er det rette mindset vigtigt. 

Dette blogindlæg indeholder affiliate links markeret med * klikker du på sådan et link gemmes en cookie i din browswer i 40 dage. Laver du et køb inden for de 40 dage, så modtager jeg en kommision fra Bog & Ide via Partner Ads.

Hvad bør ligheden være imellem fastfood og hjemmesider

Få dine potentielle kunder til at blive faste kunder Ja hvad bør ligheden være imellem fastfood og hjemmesider? Svaret er at enhver hjemmeside skal loade hurtigt. Så speed er en lighed. Den anden er at ethvert besøg på enhver hjemmeside skal være en bahaglig...

Webhotel for Virksomheder

Anbefalinger af webhoteller Hvad skal du vælge som webhotel til din virksomhed? Det vil jeg i dette indlæg hjælpe dig med at blive endnu klogere på. I dette indlæg for du en kort introduktion til forskellige webhoteller og så linker jeg til nogle mere detaljerede...

Webhotel hos Scannet

Webhotel til din online markedsføring Er du selvstændig, virksomhedsejer, iværksætter eller entrepreneur? Så har du brug for et webhotel * til din online markedsføring. Jeg har en række indlæg om forskellige webhoteller. Her vil jeg beskrive dine muligheder med et...

Sikker Dansk Web Hosting

Et webhotel hos Limecity Har din virksomhed brug for et webhotel? Så er limecity rigtig godt valg. De har 4 forskellig størrelser af webhoteller så der er plads til at vokse og plads til forskellige typer af krav og virksomhedstype. Så uanset om du skal have en lille...

Webhotel og SSL Certifikat hos Simply

Beskrivelse og anmeldelse af Simply Webhotel Her får du en gennemgang af Webhotel og SSL Certifikat hos Simply.Com Der er meget jeg vil vise dig, så lad os endelig komme i sving med en lille beskrivelse og anmeldelse af Simply.Hos Simply er det simpelt og intuitivt...

Valg af webhotel og domæne

Et kort overview af webhotel hos One.Com Et overview af havd du kan få med et webhotel * hos One.Com. Du kan hos One.Com oprette eller overflytte dit domæne. Du kan have webhosting og e-mail liggende her. Du kan oprette en webshop og implementer WordPress med 1-klik...

Simpelt Webhotel perfekt til WordPress

Gode anmeldelser af webhotel Nordicway * har rigtig gode anmeldelser på Truskpilot. Der er udtaleleser som NordicWay viser vejen for hvad solid og ordentlig webhosting bør og skal være. Nordicway er hurtige til at respondere på mails og meget beredvillige til at...

Seo hastighed og webhotel

Valg af server frem for webhotel Apache server, Nginx Web Server og Lighttpd Web Server er 3 forskellige servertyper og valget valget er ikke altid lige til. Det er de 3v mest anvendte og populærer servere og med god grund. Lighttpd Web Server skiller sig ud i forhold...

Dit valg af Webhotel

Valg af Webhotel hos Netgiganten Dit valg af webhotel * bør kunne afspejles i din virksomhed. Det bør være en væssentlig faktor, når du vælger dit webhotel. Det skal afspejle din virksomhed i en eller anden forstand. Vigtige parrameter du bør tage med dig er: 👉🏻...

Hosting og Webhoteller

Anbefalinger af Hosting og Webhoteller for virksomheder i Danmark Det webhotel eller den hosting, som du skal vælge, er helt afhængi af dine behov. I dette indlæg har jeg en kort gennemgang af nogle webhoteller som jeg finder værd at kigge nærmere på. Listen vil...