Webhotel til din online markedsføring

webhotel hos scannet

Er du selvstændig, virksomhedsejer, iværksætter eller entrepreneur? Så har du brug for et webhotel * til din online markedsføring. Jeg har en række indlæg om forskellige webhoteller. Her vil jeg beskrive dine muligheder med et webhotel *.

Rigtig god læselyst

Claus Enghuus

Den billige løsning kan i længden blive den dyrer

Når jeg selv kigger efter nye produkter og det gælder også et nyt webhotel, så er prisen ligegyldig. For som der står i overskriften, så kan den billige løsning i længden bliver den dyre i den forstand at den ikke er fuldt ud dækkende for dine ønsker og behov. På er webhotel går jeg derfor altid efter god oppetid, sikkerhed, hastighed og et intuitivt brugerpanel. Det er så subjektivt og personligt hvor man syntes at disse faktore spiller optimalt. Men nu til min beskrivelse af webhotel hos Scannet *.

Webhotel, Hosting og Domæne hos Scannet

Sådan skaber man sin virksomhed

Når du opretter din online forretning med en hjemmeside er der rigtig mange faktorer, som du bør tage. Jeg har allerede nævnt sikkerhed, oppetid, backup og et intuitivt brugerpanel. Men der er naturligtvis meget mere. Vi skal længere ind, Helt ind til kernen. Lige som en virksomhed skal kunne vækste og udvide sig, ligeledes skal dit webhotel. Det skal kunne vokse i størrelse. Det kunne være en Cludeløsning skulle kunne komme på tale. Det er kun ment som en lille parantes. Nu tilbage til min beskrivelse af web hosting hos ScanNet. Så hos ScanNet har du mulighederne til at skabe din virksomhed.

Muligheder hos ScanNet

Der er mange muligheder hos ScanNet. Ud over et webhotel, så har du også mulighed for at købe dig til fuldstændig adgang til Microsoft 365. Der ud over tilbyder de også en hostet spamfilter, SSL-Certifikat, Veem Backup af Linux/Windows server og computer og en antivirus løsning med SentinelOne.

Du skal endelig ikke lade dig skræmme af at Scannet har nogle store kunder. ScanNet er også til den lille enkeltmandsvirksomehed *. Jeg kan allerede nævne at en fordel ved at købe hos Scannet er at du som virksomhed

Den professionelle virksomhed anvender SSL Certifikat

Der er flere muligheder for SSL Certifikat hos ScanNet *. De tilbyder et som de kalder Premium SSL, et som de kalder for EV SSL og et Wildcard SSL. Der ud over så tilbyder de også et gratis SSL Certifikat med Let’s Encrypt som ethvert hostingbureau med respekt for sig selv.

Antivirus med SentinelOne hos ScanNet

SentinelOne Antivirus hos ScanNet

Hos ScanNet kan du købe SentinelOne antivirus *. Det er et antivirusprogram. Det er et system som installeres på din en laptop, arbejdsstation eller server (fysisk eller virtuel)

Det du blandt andet får med SentinelOne er:

  • Beskytte mod trusler, før de eksekveres
  • Analysere potentielt skadelige processer og handle på dem – fx i form af isolering, afhjælpning eller rollback
  • Eftersøge og identificere trusler, der har fundet vej til netværket, men endnu ikke har gjort skade
  • Automatisk gøre endpoints immune over for nyligt opdagede trusler
  • I realtid vise, hvordan fx malware opfører sig, mens det eksekveres

Få hele pakken hos ScanNet

Men et antivirusprogram er ikke nok. Du har også brug for at lave backup af dine systemer. Den mulighed har du naturligvis også hos ScanNet. Da du både kan hoste din hjemmeside, købe licens til Microsoft 365, Antivirus og backup, så har du stort set hele pakken hos ScanNet. 

webhotel hos scannet

Webhoteller hos ScanNet

Der er 3 pakker hos ScanNet, når du skal have et webhotel til din virksomhed *. Du kan vælge imellem en Starter en Standard og en Premium. Der ud over kan du vælge om siden skal sættes op i PHP eller i ASP.NET.

Ved valg af PHP som er standard hos ScanNet, har du naturligvis mulighed for 1-klik installation af WordPress uanset den pakke som du skulle vælge.

Få samlet hele din IT pakke et sted

Det var kun en mindre gennemgang af hvad du som virksomhed kan købe hos ScanNet. Hos ScanNet har de også systmovervågning døgnet rundt. Du får dansk support på telefon og email. Uanset om du skal have en simpel præsentationshjemmeside for dig og din virksomhed, eller du skal have en webshop, så har du aller mulighederne hos ScanNet *. Med andre ord, så får du samlet hele din IT pakke et sted.

Dette indlæg indeholde affiliate links som er markeret med * Ved klik på et affiliate link gemmes en cookie i din browser typisk i 40 dage. Udføre du et køb hos ScanNet inden for de 40 dage modtager jeg en provision af ScanNet. 

Sådan starter du op med din hjemmeside

Ny hjemmeside for virksomheder

Så hvor skal du starte, når du skal have din allerførste hjemmeside? Hvis du endnu ikke er afklaret på dette spørgsmål? så har jeg herunder links til flere indlæg om hvilke webhoteller du kan vælge imellem.

Lad mig komme med et par små fifs til hvordan du kommer i gang.

Start med dig selv, din virksomhed og dine kunder. Lav en SWOT analyse. Skab dig et billede der ud fra. Tegn din virksomhed op. Hvilke værdier har du? Hvilke kunder har du? Skal din virksomhed vokse og hvor meget og hvor hurtigt? Hvad er dit budget? Hvem kan hjælpe dig med at sætte din hjemmeside op? Hvad kan du selv? Hvad kan du ikke selv? Hvad vil du ikke bruge tid på? Og så videre.

Når det er gjort kan du begynde at finde hosting og webhotel til dit domæne.

Andre muligheder for webhoteller

webhotel hos limecity

Sikker Dansk Web Hosting hos Limecity. Uanset om du er en lille soloselvstændig og ønkser at vedblive som sådan, eller hvis du ønsker at vokse. Så er et webhotel hos Limecity også en mulighed, som er værd at kigge nærmere på.

simply webhotel

Webhotel og SSL Certifikat hos Simply.Com. Her får du en beskrivelse af hvordan man tilføjer SSL Certifikat med Let’s Encrypt. Let og intuitivt.

e-studio webhosting

Hvor skal din hjemmeside ligge? e-studio.dk er en mulighed. Hos e-studio får du et simpelt og flesibelt webhotel. Som understøtter WordPress, Joomla, Drupal, TYPO3, PrestaShop, phpBB, magento, osCommerce aller installers med 1-klik.