Hvad bør ligheden være imellem fastfood og hjemmesider

Få dine potentielle kunder til at blive faste kunder

Ja hvad bør ligheden være imellem fastfood og hjemmesider? Svaret er at enhver hjemmeside skal loade hurtigt. Så speed er en lighed. Den anden er at ethvert besøg på enhver hjemmeside skal være en bahaglig oplevelse. Er de 2 parameter ikke til stede? Så vender dine potentielle kunder aldrig tilbage.

Hvordan opnår man en hurtig hjemmeside?

For at opnår en hurtig hjemmeside er måden den er kodet på en aførende faktor. En programmør med viden om opsætning af deiverse koder og den rigtige implementering af scripts og filer har den største betydning for at siden loader hurtigt.

Den gode oplevelse på hjemmesiden

For at den potentielle kunde for en god oplevelse på din hjemmeside kræver også et gennemtænkt og intuitivt opbygget site. Det kræver en god grafiker og designer med viden om brugeradfærd/userexperience.

Samarbejde for at skabe den gode kundeoplevelse

Det som det i virkeligheden handler om er et samarbejde i mellem en grafiker, UX ekspert og en programmør. Ingen af dem kan hver for sig løfte opgaven. Men i fælleskab kan de lave hjemmesider som potentielle kunder vender tilbage til som mere permanente kunder. Så mangler jeg faktisk at nævne en faggruppe. Den gruppe som skriver de fantastisk fængende tekster. Nemlig den skarpe tekstforfatter. 

Det rette webhotel til den optimale oplevelse

Der er andre faktore som spiller ind på en hjemmesides hastighed. Det er serveropsætning og den gode oplevelse er også afhængig af oppetid af serveren og det webhotel som man anvender. 

Webhoteller skabt til hastighed som fastfood

Jeg har derfor herunder en række links til nogle indlæg, hvor jeg beskriver og anbefaler forskellige webhoteller. Det som er det rigtige wbhotel for den ene, er måske ikke det rette for den anden. Så du kan få en hjemmeside hurtig som fastfood og lige så god en oplevelse som fastfood.

webhotel hos scannet

Den billige løsning kan i længden blive den dyrer løsning. Jeg siger ikke at ScanNet hverken er dyr eller billig. Den er dyr hvis det ikke er det rigtige valg af webhotel. Sådan har jeg det med alle de fine webhoteller som jeg anbefaler. Min anbefalig er altid først og fremmest at kigge på bruger interface, support, oppetid og backup og andre sikkerhedsværktøjer. Er det ikke på plads. Så er prisen underordnet. Med et webhotel hos ScanNet har du også mulighed for Office 365 og spamfilter. 

Samle din samlede IT pakke et sted

Dit valg af webhotel er vigtigt for dig og dermed også indirekte vigtigt for dine kunder. Derfor har jeg flere forslag som du kan kigge igennem. Her er en beskrivelse at webhotel hos Netgiganten. Ligeledes hos Netgiganten har du mulighed for Office 365 med automatisk opdatering. Så du kan samle store dele af din IT drift hos Netgiganten.

dit valg af webhotel

simply webhotel

Intuitiv opsætning af SSL Certifikat

Her har jeg lavet en gennemgang af hvordan du opretter SSL Certifikat med Let’s Encrypt hos Simply. Det er ret simpelt og intuitivt. Det er kun noget som du skal gøre en enkelt gang, så opdater Simåly det automatisk for dig hvert kvartal. 

Hastighedsoptimering af WordPress

Den måde du sætter dit CMS op på eksempelvis WordPress har også stor betydning i forhold til hastighed. Det er her du virkelig kan rykke og få en meget hurtig hjemmeside. Jeg har lavet en beskrivelse af en WP Manual, så du selv kan komme i gang, hvis det er den vej du ønsker at gå. Noget af det som er vigtigt er valg af plugin og ikke anvende for store billeder på siden. En hurtig hjemmeside er også bedst i forhold til god SEO.

wordpress manual som pdf-fil i din indbakke

Andre beskrivelser af webhoteller

Find flere indlæg hvor jeg beskriver forskellige webhoteller og de unikke muligheder de kan tilbyde dig og din virksomhed. Så du kan skabe gode oplevelser for dine kunder på din hjemmeside.

Hastighed og den gode brugeroplevelse

Mit navn er Claus Enghuus og jeg er ejer af webbureauet Enghuus.Com. Du er i dette indlæg blevet præsenteret for hvorfor hastighed er vigtig i forhold til den gode brugeroplevelse og hvad det kræves, for at opnå at kunden får en god oplevelse på din hjemmeside. 

Claus Enghuus