Beskrivelse af Divi Builder til WordPress

Der er fra et designmæssigt perspektiv, rigtig mange muligheder i WordPress, også hvis du ikke er designer og alligevel ønsker at lave din side selv. Så er Divi Pagebuilder fra Elegant Themes et godt og intuitivt valg. Her i indlæget får du en beskrivelse af Divi Builder til WordPress. Dette er en beskrivelse af Divi Builder til WordPress. God læselyst.

Divi det intuitive valg til WordPress

Divi er en intuitiv og meget alsidig pagebuilder. Du kan eksempelvis trække og slippe elemter fra et sted til en andet sted. Så hvis du ønsker at flytte rundt på tekst og billeder er det bare træk og slip. Lige så let som at gå på toilettet.

Derfor anbefaler jeg Divi Pagebuilder

Denne side er bygge op i Divi fra Elegant Themes og det er også det som jeg vil anbefale til mine kunder. Som tekniker er det nemlig rigtig rart med et intuitivt up to date system, hvor du selv kan designe eller vælge imellem en lang række templats alt efter din branche og interesse for design. Men lad os nu dykke ned i hvordan Divi virker i praksis.

Lige inden vi går i dybden med hvordan Divi fungere, vil jeg lige tilføje at jeg tilbyder en billigt abonnement at Divi så du ikke selv skal investere det fulde beløb. Du får hele pakken for kun dkr 200,- pr år netto.

Disposition for gennemgang af Divi

Der er et utal af muligheder i Divi. I dette indlæg vil jeg kort præsentere hvordan dette indlæg her er oprettet. Det er altså kun et lille skrab i overfladen på hvordan man arbejder med Divi. Der vil løbende komme nyt til dels i dette indlæg og dels i andre indlæg, da området Divi er stort om omfattende indeholder dette indlæg kun oprettelse af indlæg i Divi, Teksteditor, Tilføj medier og tilføj af indlægsskyder. Jeg supllere med billeder undervejs. 

Oprettelse af indlæg i Divi

Oprettelse af indlæg i Divi 1. Når du opretter et indlæg på en side hvor der er et aktivt Divi tema er det første du ser dette her. Det allerførste jeg gør er at oprette en overskrift, hvorefter jeg klikker på “Brug Divi Builder”.

Valg af design til dit indlæg i Divi

Valg af design til dit indlæg i Divi 2. Herefter har du 3 muligheder. Bygge fra bunden af, vælge et layout eller klon en eksisterende side. I dette eksempel vælger jeg at bygge fra bunden af. Dette er identisk uanset om det er et indlæg eller en side. Det gælder alt i dette indlæg, det kunne lige så vel være en side som et blogindlæg.

Valg af antal kolonner i Divi Pagebuilder

Tilføj kolonne i Divi Pagebuilder fra Elegant Themes 3. Så skal der vælges hvor mange kolonner din side, eller indlæg skal indeholde. Jeg har gode erfaringer med 2 kolonner. Så bliver teksten nemlig ikke fo bred, når du ser siden via en Computer.

Indsæt Modul i Divi fra Elegant Themes

Indsæt og valg af modul i Divi

4. Ved at klikke på + ikonet vælger du hvilket modul du ønsker. 

Valg af tekstmodul i pagebuilder fra Elegant Themes

Valg af tekstmodul i Divi

5. Jeg har valgt “Tekst” til hele siden. Herfra tilføje jeg billeder, links, overskrifter og links.

Visning af teksmodul til Divi Pagebuilder

Tekstmodul i Divi Pagebuilder

6. Sådan ser tekstmodulet ud når du har valgt det. Du kan så gå ind og tilføje tekst, billeder, overskrifter, links og i hele taget formatere teksten som i en anden teksteditor. Som udgangspunkt åbner den altid op i det faneblad som hedder “Visuelt” Det er di teksteditor. Du kan også vise og rediger i ren tekst. Det gør du sjovt nok via fanebladet som hedder “Tekst”.

Du kan desuden læse mere om Divi og andre produkter fra Elegant Themes.

elegant themes logo

Huske at jeg tilbyder Divi til den lave pris af kr. 200,- netto på årsbasis.

Dette indlæg vil løbende blive opdateret og udvidet, så følg endelig med. Glæder mig til at se dig retur. 

Divi det rette valg til WordPress

Divi det rette valg til WordPress

Divi er det rette valg som tema til WordPress. Uanset om du er grafiker, designer eller mere kodenørd eller slet ingne af delene så tilbyder Divi dig en lang række muligheder, så du kan designe di egen hjemmeside, let og intuitivt.

Med Divi behøver du slet ikke plugin til kontaktformular, galleri til billeder, plugin til videoer. Og der er en lang række andre plugin som du slet ikke har brug for med Divi.

Så skønt at Divi på sin vis er et stort og komplekst WordPress tema, så er det meget intuitivt og er et godt valg hvis du ønsker en side som loader hurtigt. Så hvis du er selvstændig, iværksætter eller entrepreneur, som jeg, så er Divi fra Elegant Themes et rigtig godt valg.

Hvilket WordPress tema skal man vælge

Jeg vil anbefale Divi Pagebuilder fra Elegant Theme. Det er et meget fleksibelt WordPress tema som både kan anvendes til mindre presentations-hjemmesider som digitale visitkort eller større sider som eksempelvis en webshop i WooCommerce. 

Godt valg af Pagebuilder til WordPress

Med et WordPress tema som Divi, har du mulighed for at anvende en lang række moduler, så som akordion, videor, slider, koder, CTA, formular og meget mere. Mange andre temaer gør det ikke så let eller der anbefales oven i købet ekstra pluging bare for implementering af en slider eller en formular. Det kan du langt hen af vejen undværer med Divi Page Builder til WordPress.

hvilket webhotel bør du vælge

Hvilket webhotel bør du vælge?

Søger du efter en hosting, et webhotel til dit Divi WordPress site så er der masser af muligheder. Det du bør have i dine tanker, når du skal vælge dit webhotel er parameter som oppetid, stabilitet, backup, brugervenlighed, skalerbar og support. Hvis prisen er vigtig for dig, så vil jeg stadig anbefale at det er det sidste parameter du kigger på. Hvis de andre parameter ikke lever op til dine minimumskrav? Ja, så er prisen jo ligegyldig. Så hvilket webhotel bør du vælge?

AIDA Framework

AIDA Framework: Styrk interessen med klar kommunikation Styrk dit salg med AIDA Framework Er du en sælger, der ønsker at styrke interessen for dit produkt eller din service? Så er AIDA-frameworket det perfekte værktøj til klar kommunikation! AIDA står for Attention,...

Organisk Trafik

Guide i 8 trin til at skabe organisk trafik Her i dette blogindlæg får du nogle tips til hvordan du skaber organisk trafik ind på din hjemmeside. Jeg tager dig i med igennem 8 tips og guider dig, så du kan vækste din online tilstedeværelse. Lad os komme igang. ☎️...

Google Konvertering

Sådan for du styr på dine konverteringer Ved at tracke handlinger i anoncer eller direkte på din hjemmeside, kan du få overblik på konverteringer og styrke din online succes.Google konvertering - Skab succes for din virksomhed Der er masser af måder, hvor du kan skabe...

SEO Priser

SEO priser: Sådan vælger du de bedste til din virksomhed Prisen på SEO varierer som prisen på en bil. Det kommer helt an på hvilken SEO pakke, som du ønsker og har brug for.En 2CV som lige netop kan transporter dig til og fra arbejde hver dag, uden at falde sammen,...

SEO Optimering

SEO optimering for bedre online forretning SEO optimering af din hjemmeside handler ikke kun om din placering på Google. SEO optimering handler ikke kun om din synlighed og de rigtige placeringer med de rigtige keywords. SEO optimering handler ikke kun om hvor du...

Ekstern SEO bureau

Ekstern SEO bureau øger din virksomheds indtjening 2 grunde til at vælge et ekstern SEO bereau Når du skal øge din virksomhedsindtjening er det vigtigt at skabe online synlighed af din ekspertise. Ekstern SEO bureau hjælper til at øge din synlighed på Google. Som...

Tekster som fænger

Tekster som fænger: Sådan skiller du dig ud fra mængden Som selvstændig eller virksomhed er det afgørende at have tekster, der fænger og tiltrækker kunder og læsere. Men hvordan skriver man tekster, der skiller sig ud fra mængden og vækker interesse? I denne blogpost...

Online Synlighed

Online synlighed - nøglen til øget kundetilgang Når du vil skabe synlighed online som virksomhed, så er der flere ting som du kan gøre. Det 1. er at du skal arbejde med SEO, søgemaskineoptimering på din hjemmeside. Din tilstedeværelse på sociale medier er også vigtig,...

SEO tekster

SEO tekster: Sådan får du mere synlighed på nettet Er din virksomheds hjemmeside ikke synlig for dine kunder på nettet? Har du svært ved at tiltrække nye besøgende til din hjemmeside? Så er SEO tekster en vigtig del af løsningen. I denne artikel vil jeg dele med dig,...

SEO Analyse

SEO analyse: En guide til teknisk optimering af dit website En teknisk SEO-analyse er en vigtig del af enhver SEO-strategi. Ved at undersøge din hjemmeside for tekniske problemer kan du identificere og løse potentielle hindringer, der påvirker din placering i...