Beskrivelse af Divi Builder til WordPress

Der er fra et designmæssigt perspektiv, rigtig mange muligheder i WordPress, også hvis du ikke er designer og alligevel ønsker at lave din side selv. Så er Divi Pagebuilder fra Elegant Themes et godt og intuitivt valg. Her i indlæget får du en beskrivelse af Divi Builder til WordPress. Dette er en beskrivelse af Divi Builder til WordPress. God læselyst.

Divi det intuitive valg til WordPress

Divi er en intuitiv og meget alsidig pagebuilder. Du kan eksempelvis trække og slippe elemter fra et sted til en andet sted. Så hvis du ønsker at flytte rundt på tekst og billeder er det bare træk og slip. Lige så let som at gå på toilettet.

Derfor anbefaler jeg Divi Pagebuilder

Denne side er bygge op i Divi fra Elegant Themes og det er også det som jeg vil anbefale til mine kunder. Som tekniker er det nemlig rigtig rart med et intuitivt up to date system, hvor du selv kan designe eller vælge imellem en lang række templats alt efter din branche og interesse for design. Men lad os nu dykke ned i hvordan Divi virker i praksis.

Lige inden vi går i dybden med hvordan Divi fungere, vil jeg lige tilføje at jeg tilbyder en billigt abonnement at Divi så du ikke selv skal investere det fulde beløb. Du får hele pakken for kun dkr 200,- pr år netto.

Disposition for gennemgang af Divi

Der er et utal af muligheder i Divi. I dette indlæg vil jeg kort præsentere hvordan dette indlæg her er oprettet. Det er altså kun et lille skrab i overfladen på hvordan man arbejder med Divi. Der vil løbende komme nyt til dels i dette indlæg og dels i andre indlæg, da området Divi er stort om omfattende indeholder dette indlæg kun oprettelse af indlæg i Divi, Teksteditor, Tilføj medier og tilføj af indlægsskyder. Jeg supllere med billeder undervejs. 

Oprettelse af indlæg i Divi

Oprettelse af indlæg i Divi 1. Når du opretter et indlæg på en side hvor der er et aktivt Divi tema er det første du ser dette her. Det allerførste jeg gør er at oprette en overskrift, hvorefter jeg klikker på “Brug Divi Builder”.

Valg af design til dit indlæg i Divi

Valg af design til dit indlæg i Divi 2. Herefter har du 3 muligheder. Bygge fra bunden af, vælge et layout eller klon en eksisterende side. I dette eksempel vælger jeg at bygge fra bunden af. Dette er identisk uanset om det er et indlæg eller en side. Det gælder alt i dette indlæg, det kunne lige så vel være en side som et blogindlæg.

Valg af antal kolonner i Divi Pagebuilder

Tilføj kolonne i Divi Pagebuilder fra Elegant Themes 3. Så skal der vælges hvor mange kolonner din side, eller indlæg skal indeholde. Jeg har gode erfaringer med 2 kolonner. Så bliver teksten nemlig ikke fo bred, når du ser siden via en Computer.

Indsæt Modul i Divi fra Elegant Themes

Indsæt og valg af modul i Divi

4. Ved at klikke på + ikonet vælger du hvilket modul du ønsker. 

Valg af tekstmodul i pagebuilder fra Elegant Themes

Valg af tekstmodul i Divi

5. Jeg har valgt “Tekst” til hele siden. Herfra tilføje jeg billeder, links, overskrifter og links.

Visning af teksmodul til Divi Pagebuilder

Tekstmodul i Divi Pagebuilder

6. Sådan ser tekstmodulet ud når du har valgt det. Du kan så gå ind og tilføje tekst, billeder, overskrifter, links og i hele taget formatere teksten som i en anden teksteditor. Som udgangspunkt åbner den altid op i det faneblad som hedder “Visuelt” Det er di teksteditor. Du kan også vise og rediger i ren tekst. Det gør du sjovt nok via fanebladet som hedder “Tekst”.

Du kan desuden læse mere om Divi og andre produkter fra Elegant Themes.

elegant themes logo

Huske at jeg tilbyder Divi til den lave pris af kr. 200,- netto på årsbasis.

Dette indlæg vil løbende blive opdateret og udvidet, så følg endelig med. Glæder mig til at se dig retur. 

Divi det rette valg til WordPress

Divi det rette valg til WordPress

Divi er det rette valg som tema til WordPress. Uanset om du er grafiker, designer eller mere kodenørd eller slet ingne af delene så tilbyder Divi dig en lang række muligheder, så du kan designe di egen hjemmeside, let og intuitivt.

Med Divi behøver du slet ikke plugin til kontaktformular, galleri til billeder, plugin til videoer. Og der er en lang række andre plugin som du slet ikke har brug for med Divi.

Så skønt at Divi på sin vis er et stort og komplekst WordPress tema, så er det meget intuitivt og er et godt valg hvis du ønsker en side som loader hurtigt. Så hvis du er selvstændig, iværksætter eller entrepreneur, som jeg, så er Divi fra Elegant Themes et rigtig godt valg.

Hvilket WordPress tema skal man vælge

Jeg vil anbefale Divi Pagebuilder fra Elegant Theme. Det er et meget fleksibelt WordPress tema som både kan anvendes til mindre presentations-hjemmesider som digitale visitkort eller større sider som eksempelvis en webshop i WooCommerce. 

Godt valg af Pagebuilder til WordPress

Med et WordPress tema som Divi, har du mulighed for at anvende en lang række moduler, så som akordion, videor, slider, koder, CTA, formular og meget mere. Mange andre temaer gør det ikke så let eller der anbefales oven i købet ekstra pluging bare for implementering af en slider eller en formular. Det kan du langt hen af vejen undværer med Divi Page Builder til WordPress.

hvilket webhotel bør du vælge

Hvilket webhotel bør du vælge?

Søger du efter en hosting, et webhotel til dit Divi WordPress site så er der masser af muligheder. Det du bør have i dine tanker, når du skal vælge dit webhotel er parameter som oppetid, stabilitet, backup, brugervenlighed, skalerbar og support. Hvis prisen er vigtig for dig, så vil jeg stadig anbefale at det er det sidste parameter du kigger på. Hvis de andre parameter ikke lever op til dine minimumskrav? Ja, så er prisen jo ligegyldig. Så hvilket webhotel bør du vælge?

Sådan tiltrækker du kunder

  Kontakt: Tag fat i mig lige herLEGO giver dig mulighed for god SEO Hvad er ligheden mellem LEGO og SEO❔ Sagen er den at ligheden er langt større end du lige skulle tænke. 👇🏻 👉🏻 Planlægning 👉🏻 Struktur 👉🏻 Fundament Er 3 vigtige faktorer, som går igen, uanset om...

Hvad bør ligheden være imellem fastfood og hjemmesider

Få dine potentielle kunder til at blive faste kunder Ja hvad bør ligheden være imellem fastfood og hjemmesider? Svaret er at enhver hjemmeside skal loade hurtigt. Så speed er en lighed. Den anden er at ethvert besøg på enhver hjemmeside skal være en bahaglig...

Webhotel for Virksomheder

Anbefalinger af webhoteller Hvad skal du vælge som webhotel til din virksomhed? Det vil jeg i dette indlæg hjælpe dig med at blive endnu klogere på. I dette indlæg for du en kort introduktion til forskellige webhoteller og så linker jeg til nogle mere detaljerede...

Webhotel hos Scannet

Webhotel til din online markedsføring Er du selvstændig, virksomhedsejer, iværksætter eller entrepreneur? Så har du brug for et webhotel til din online markedsføring. Jeg har en række indlæg om forskellige webhoteller. Her vil jeg beskrive dine muligheder med et...

Sikker Dansk Web Hosting

Et webhotel hos Limecity Har din virksomhed brug for et webhotel? Så er limecity rigtig godt valg. De har 4 forskellig størrelser af webhoteller så der er plads til at vokse og plads til forskellige typer af krav og virksomhedstype. Så uanset om du skal have en lille...

Mindset for selvstændige, iværksætter og entrepreneurs

Styrk din indflydelse som selvstændig iværksætter I dette indlæg, vil jeg løfte sløret for nogle af de ting som det kræver et sit mindset som selvstændig, iværksætter og entrepreneur. Jeg har selv 3 vigtige ord eller begreber som jeg dagligt anvender. Det er...

Webhotel og SSL Certifikat hos Simply

Beskrivelse og anmeldelse af Simply Webhotel Her får du en gennemgang af Webhotel og SSL Certifikat hos Simply.Com Der er meget jeg vil vise dig, så lad os endelig komme i sving med en lille beskrivelse og anmeldelse af Simply.Hos Simply er det simpelt og intuitivt...

Valg af webhotel og domæne

Et kort overview af webhotel hos One.Com Et overview af havd du kan få med et webhotel * hos One.Com. Du kan hos One.Com oprette eller overflytte dit domæne. Du kan have webhosting og e-mail liggende her. Du kan oprette en webshop og implementer WordPress med 1-klik...

Simpelt Webhotel perfekt til WordPress

Gode anmeldelser af webhotel Nordicway * har rigtig gode anmeldelser på Truskpilot. Der er udtaleleser som NordicWay viser vejen for hvad solid og ordentlig webhosting bør og skal være. Nordicway er hurtige til at respondere på mails og meget beredvillige til at...

Seo hastighed og webhotel

Valg af server frem for webhotel Apache server, Nginx Web Server og Lighttpd Web Server er 3 forskellige servertyper og valget valget er ikke altid lige til. Det er de 3v mest anvendte og populærer servere og med god grund. Lighttpd Web Server skiller sig ud i forhold...