Anbefalinger af Hosting og Webhoteller for virksomheder i Danmark

Anbefalinger af Hosting og Webhoteller for virksomheder i Danmark

Det webhotel eller den hosting, som du skal vælge, er helt afhængi af dine behov. I dette indlæg har jeg en kort gennemgang af nogle webhoteller som jeg finder værd at kigge nærmere på. Listen vil løbende blive opdateret, så fælg endeligt med. Det handler om den bedste hosting og webhotel for dig. Så her er en række anbefalinger af Hosting og Webhoteller for virksomheder i Danmark. 

Hvad er vigtigt for et moderne webhotel?

Hvad bør du kigge nærmere på, når det kommer til et webhotel? Herunder er min liste i prioriteret rækkefølge. 

  • Oppetid
  • Hastighed
  • Backupmuligheder
  • Skalerbar
  • Prisen

 

Prisen på webhotel betyder intet

Min personlige holdning er at prisen er fuldstændig ligegyldig, hvis hvis de parameter som ligger før ikke lever op til mine minimumskrav. Det er også det jeg vil anbefale i dit valg af webhotel til dit WordPress site. 

webhotel hos scannet

Hosting hos ScanNet

Med et webhotel hos ScanNet har du naturligvis mulighed for 1-klik installation af WordPress, lige som ethvert andet webhotel. Der ud over har du mulighed for køb af Micresoft 365, Antivirusprogram og backup. ScanNet er derfor et godt valg for enhver virksomhed, og det er uanset størelsen af din virksomhed. Få samlet din IT pakke et sted hos ScanNet.

Webhotel hos Limecity

For virksomheden som søger efter mulighed for webhotel, domæne og e-mail, så er Limecity en mulighed som man bør kigge nærmere på. Som alle andre webhoteller og Web Hosting kan man tilføje et gratis Let’s Encrypt SSL Certifikat. Du har også mulighed for at anvende deres webmail-system Roundcube.

webhotel hos limecity

simply webhotel

Webhotel og SSL Certifikat simpelt

Hos Simply er det ret simpelt at tilføje sig sit SSL Certifikat med Let’s Encrypt. Det smarte er også at Simply helt automatisk opdaterer det hver 3. månede. Se min fulde beskrivelse af webhotel of SSL Certifikat. Et SSL Certifikat er en god måde at udstråle professionalisme på.

Hvor skal din hjemmeside ligge

Hvor skal din hjemmeside ligge

Dit valg af webhotel kunne meget vel være e-studio. Deres webhoteller er fleksible og simple. Du kan med et klik istallere WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop med flere. Hos e-studio for du tilbud om dagligt backup af dine data, og da de har pakker i 5 størrelser er der rig mulighed for at skaler dit site. Så hvor skal din hjemmeside ligge?

dansk webhost

Prisen på webhotel betyder intet

Webhotel på Fyn

Hvis du leder efter et webhotel til din webshop? Hvis du ønsker et lynhurtigt og skalerbart webhotel? Og du leder efter hvor du skal hoste din webshop, så er Webdock en mulighed du burde kigge nærmere på.

Hvis du er programmør, udvikler så er det også et rigti godt sted at vælge, da de understøtter PHP, NodeJS eller RUBY, PERL, Python eller noget helt andet, så har Webdok også rammerne til dig. Webdock har altid nyeste og stabile software versioner. 

Hvilket Webhotel skal du vælge

Netsite som webhotel

Noget af det som Netsite gør et stor dyd ud af er alt det tekniske. De lægger heller ikke skjul på at det er her deres kompetencer ligger og her de kan hjælpe dig. Så har du brug for et webhotel, som hjælper med alt det tekniske, så er det noget du bør kigge nærmere på. Hvilket Webhotel skal du vælge? Jeg har lavet et indlæg hvor du lan læse mere om Netsite. God læselyst.

simpelt webhotel perfekt til wordpress

Webhotel bygget til WordPress

Simpelt wobhosting for WordPress finder du hos Nordicway. De har blandt andet et fint kundeprogram, hvor du kan få rabat på overnatning på hotelller, rabatter på udvalgt e-bøger og rabat på udvalgt regnskabsprogram. Så Nordicway er et alternativ som du bør kigge neærmere på.

dit valg af webhotel

Det hurtige og fleksible webhotel

Få det ultimative webhotel hos Netgiganten. Her har du 1-Click installation, SSL Certifikat og der ud over kan du købe Microsoft Office, som helt automatisk opdateres til nyeste version.

Valg af webhotel og domæne

Webhotel og domaine hos One.Com

Dit valg af webhotel og domæne er vigtigt. Hos One.Com får du hele 5 muligheder, når du skal vælge dit webhotel.

 

Find dit webhotel

Som sagt så har jeg i dette indlæg oprette nogle links til nogle af mine andre indlæg omkring webhotel og hosting. Der vil løbende komme flere. Så bookmark dette indlæg, så du hurtigt kan finde det igen.

Hilsen

Din WordPress udvikler

Claus Enghuus

 

Fastfood og hurtige hjemmesider

Hastighed er et vigtigt parameter både i forhold til den gode brugeroplevelse og i forhold til SEO. Jeg har lavet et indlæg, hvor jeg beskriver nogle af de faktorer som er vigtige for at opnå en så hurtig hjemmeside som muligt. Jeg kalder indlægget for. Hvad bør ligheden være imellem fastfood og hjemmesider?

Hvad bør ligheden være imellem fastfood og hjemmesider

Liste af anbefalinger og anmeldelser af webhoteller

Her er en samling af anbefalinger, anmeldelser og beskrivelser af webhoteller og hosting muligheder for den selvstændige og iværksætter.

Der er her en liste over webhoteller, som du kan og bør kigge nærmere på. Ligeledes har jeg givet dig nogle tips til hvad du bør være opmærksom på i din jagt på det ideelle webhotel til din virksomhed.

Hvor skal din hjemmeside være hostet

Liste af anbefalinger og anmeldelser af webhoteller

Webhotel og domæne for den selvstændige

Uanset om du er selvstændig, iværksætter eller entrepreneur, så har du brug for et webhotel, et domæne og række andre digtale løsninger. Du har brug for et mailprogram og en Office Pakke som automatisk opdateres. Uanset hvilken title du sætter på dig selv, så har du brug for at det virker og at du kun skal koncentrer dig om din kernekompetence og dine kunder.

Derfor har jeg lavet dette indlæg, for at hjælpe dig på vej.

1-klik installation af WordPress

Ethvert webhotel med respekt for sig selv har 1-klik installation af WordPress, det gælder naturligvis også de udbyder nænt i dette indlæg.

Det bedste webhotel for din virksomhed

Hvilket er det bedste webhotel for din virksomhed. for dig som selvstændig, iværksætter og entrepreneur? Svaret er ikke ligetil. Jeg har her samlet nogle indlæg og det bedste for dig kan meget vel være iblandt.

Hilsen

Claus Enghuus

Abonnement på Office 365

Software til den selvstændige - Microsoft Office 365 Som virksomhedsejer, har du helt sikkert brug for et office system, som langt hen ad vejen...

Anbefalet regnskabsprogram til selvstændige

Giver dit regnskab dig grå hår i hovedet River du dig selv i håret over dit regnskab? Vil du have styr på dit regnskab i din virksomhed? Så er...

Derfor skal du vælge WordPress

Statistik over brug af WordPress I henhold til cminds.com bliver WordPress anvendt på 39,6% af alle hjemmesider. I øjeblikket er der ca 64 milioner...

Dit valg af Webhotel

Valg af Webhotel hos Netgiganten Dit valg af webhotel * bør kunne afspejles i din virksomhed. Det bør være en væssentlig faktor, når du vælger dit...

Få styr på dit mindset som selvstændig

Sådan får du styr på dit eget mindset som iværksætter Hvis du gerne vil have succes med dig selv og din virksomhed? Hvis du gerne vil opnå alle dine...

Hvilket Webhotel skal du vælge

En hjemmeside til din virksomhed er alfa og omega for din markedsføring Som selvstændig, iværksætter skal du naturligvis have en hjemmeside. Det er...

Hvor skal din hjemmeside ligge

Vælg hosting til din hjemmeside Der er rigtig mange forskellige og gode webhoteller, hosting at vælge imellem. Du kan vælge ud fra pris, hastighed,...

Hvor skal du hoste din webshop

Hvor skal man hoste sin WooCommerce Webshop Hvis du skal have en host til din WordPress WooCommerce Webshop og ønker du dig en stabil og hurtig...

hvorfor vælge wordpress

Hvilke muligheder giver WordPress? Der er uanede muligheder i WordPress. Du kan anvende det lige fra en blog, en simpel præsentationshjemmeside, en...

Mindset for selvstændige, iværksætter og entrepreneurs

Styrk din indflydelse som selvstændig iværksætter I dette indlæg, vil jeg løfte sløret for nogle af de ting som det kræver et sit mindset som...