abonnement på office 365

Software til den selvstændige – Microsoft Office 365

Som virksomhedsejer, har du helt sikkert brug for et office system, som langt hen ad vejen dækker dine behov? Office 365 er et rigtig godt valg.

Du kender nok allerede Word, Excel og Powerpoint. I Office 365 får du alt det du kender og meget mere. Hos IT Løsningen * kan du få en cloud løsning, så du kan tilkomme dine filer fra enhver enhed.

 

Gør din administration af din virksomhed mere simpel med Microsoft Office 365

Lige nu anvender du måske Open Office og som mail program anvender du måske Mozilla Thunderbird. Det er også meget gode værktøjer og jeg har selv anvendt dem med stor glæde, og så er de helt gratis hvilket også er et plus. Stil dig det spørgsmål. Har de den fleksibilitet, som du ønsker? Er de tilgængelige via et system i en cloud løsning? Med en abonnement løsning hos IT Løsningen * får du det hele samlet et sted i din egen cloudløsning.

Den ultimative office oplevelse

Ultimativt ved den dyreste løsning, har du mulighed for følgende hele officepakken som du kender den. Der ud over en mailkonto med 50 GB lagerplads, online office, 1 TB Skyplads, online møder, fuld installation af office og avanceret sikkerhed.

Pt er der 4 muligheder for et abonnementer hos IT Løsningen til Microsoft Office 365. Det er EXCHANGE ONLINE, BUSINESS BASIC, BUSINESS STANDARD og den som er nævnt her oven over BUSINESS PREMIUM.

Ønsker du ikke et abonnement så er det naturligvis også muligt. Du kan nemlig købe Office 365 Personal – 5 enheder *

Derfor bør du anvende Microsoft Office 365

Som selvstændig og iværksætter har jeg selv et stort behov for en fleksibel og bred løsning Microsoft Office 365 er derfor et rigtig godt valg. Det jeg typisk anvender er Word og Excel

Word anvender jeg typiske i forbindelse med brevfletning, stikord til oplæg eller andet tekst som jeg skal dele i mere lukkede fora. 

Excel anvender jeg sjældent som et regneark. Jeg anvender det hvis jeg skal have strukturert nogle ting som jeg skal bruge internt i min virksomhed. Sætter nogle skemaer op, for at gøre ting overskuelige på en hurtig og struktureret måde.

Så er der hele integrationen med mail som er helt essentielt, når man driver en virksomhed.

Abonement på dine administrative opgaver

Skaf dig det software, du som virksomhedsejer har brug for med et abonnement på Office 365. Et abonnement er måske den fleksible løsning, som du har brug for. Specielt hvis du er i en virksomhed med stort vækstpotentiale. Office 365 er ideelt til at løse mange ag dine administrative opgaver.

IT Løsningen din admistrative partner

Med et abonnement på Office 365 får du en frihed og fleksibilitet, specielt da der er flere muligheder for integrationer og ligeledes mulighed for at udbygge og udvide dit abonnement hos IT Løsningen.

Denne artikel indeholder affiliate link markeret med * ved et klik på linket gemmes en cookie i din browser typisk i 40 dage. Foretager du et køb inden for de 40 dage, modtager jeg en kommision fra IT Løsningen

Har du spørgsmål så kontakt mig meget gerne på enghuus@enghuus.com

Du er måsker også interesseret i at læse om hosting og webhotel eller om WordPress