Skarp tekstforfatter er nu fundet

Søger ikke længere praktikant. Pladsen er nu besat. smile

Tak for interessen.

Du brænder for at skrive og er skarp til at formulere dig på skrift, men du mangler noget erhverserfaring, noget som du kan tilføje på dit CV. Du ser en praktik som en mulighed.

Er det dig? Så skriv mig en mail på enghuus@enghuus.com cool

Grundet Covid-19 sidder du naturligvis hjemme hos dig selv, men vi er dagligt i kontakt enten via mail, tlf eller Skype. sealed

Det er et krav, at du er skarp til at skrive fængende tekster, tekster som fanger modtageren. Du skal skrive tekster som ikke bare skaber nysgerighed og tiltrækkker men også vedholder nye og eksisterende kunder. Det er her hvor du absolut shiner. Det er her du er på hjemmebane. cool

Det er en fordel hvis du har kendskab til SEO, men det er absolut ikke et krav. Du vil lære meget om SEO, Søgemaskineoptimering undervejs, så send mig endelig en mail med dit CV og ikke mindst en mail hvori du beskriver hvad du kan og vil bidrage med. Et dagligt vigtigt begreb i din værktøjskasse er semantik.

Skarp tekstforfatter ønskes i praktik i webbureau

Et webbureau med fokus på bæredygtighed

Jeg kan tilbyde dig et 4 ugers praktikophold, hvor du vil får skrevet en masse og du vil lære en masse omkring SEO, WordPress og hjemmesider.

Enghuus.Com er et lille enkeltmands webbureau beliggende i Odense. Da vores daglige kommunikation vil være via digitale platforme, telefon, mail og Skype så betyder din lokation ikke noget.

Jeg ejer et webbureau, som har fokus på bæredygtighed, det betyder blandt andet at jeg også ønsker at tage et socialt ansvar og tilbyde en 4 ugers praktik til en skarp skribent, som lige mangler det sidste på sit CV.

Er du det rigtige match, vil jeg med glæde hjælpe dig videre i dit arbejdsliv.

Personligt er det helt afgærende at du er en der spreder god energi og glæde. Hvis du til tider er lidt skør på den gode måde, så er det bestemt et kæmpe plus.

Så når vi begynder begynder på vores dialog, så skal jeg kunnne mærke dig. Du behøver slet ikke at være ekstrovært. Det er slet ikke der hvor vi er, så vil du sansynligvis heller ikke blive tilbudt stillingen.

Ud over at være skarp til at lytte, skarp med ord og lidt anderledes så er empati og evnen til at give plads helt afgørende.

Tekster og opdeling som giver relevans

Vigtige fokusområder er, at du er skarp til at skrive fængende og inkluderende. Du skal brænde for dit fag og det skal kunne ses i dine indlæg og i din ansøgning.

Dine indlæg må meget gerne være lange, men de skal være læsbar og opdelt i mindre afsnit med fængende og relevante overskrifter. Jeg skriver med vilje overskrifter i flertal, da et langt indlæg skal have flere overskrifter, netop for at gøre indlæg læsbar og overskuelige for den enkelte modtager.

Ud over at du vil lære en masse omkring SEO, WordPress og hjemmesider, så har jeg også en forventning om at lære noget af dig i dine færdigheder omkring at skrive gode tekster som fanger og vedholder interessen.

Selvstændig tekstforfatter i maven

Det kunne også være, at du har interesse i at blive selvstændig teksforfatter med SEO som din niche, så vil jeg meget gerne hjælpe dig videre og ønske dig hjerteligt velkommen i en verden af selvstændige, en verden som giver meget mere end penge i lommen. Her er praktik også en mulighed.

Teksnørden som jeg søger

Så er du

  • Tekstnørd til fingerspidserne ✔
  • God til at lytte, at tage ved lære og lærer fra dig ✔
  • Klar til at give den fuld gas ✔

Så er du den jeg søger til mit webbureau.

Så er du ledig, og har brug for en god reference og lidt mere at tilføje på dit CV så tag endelig, så er det måske denne mulighed, du står og venter på.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Hilsen

Claus Enghuus

Ejer af Enghuus.Com et Webbureau i bevægelse

Enghuus.Com, webbureau, praktik

Enghuus.Com som praktikplads

Enghuus.Com er et webbureau som arbejder med hjemmesider, og webshops i WordPress og WooCommerce. Struktur er et grundlæggende begreb i alt det som jeg bygger webbureauet op på. Du vil støde på begreber som Schema Markup, SEO, Linkbuilding, Google, Google Ads (Google AdWords), json+ld, structure data, Google Sitemap, blog og blogindlæg og meget mere.

Du vil ligeledes dagligt arbejde ud fra værdier som bæredygtighed, som bygger på 3 søjler. Det er nemlig økonomi, miljø og socialt ansvar.

Det vil være en stor glæde at høre fra dig og jeg ser frem til at lære dig bedre at kende.

Proceduren er at du først sender mig en mail med en fyldelsgørende beskrivelse af hvad du kan og vil bidrage med, og hvorfor du lige ønsker et praktikophold hos mig. Vedhæft her dit CV.

Jeg vil efterfølgende ringe dig op, hvis det er relevant, ellers vil du modtage et fint afslag pr mail, hvis jeg skønner at vi ikke er det rette match.

Hvordan er opfølgningen på ansøgninger?

Alle som sender en ansøgning vil, få et svar. Bliver det et afslag, får du også en saglig begrundelse og eventuelt nogle fifs fremadrettet. Jeg ved at det er et hårdt arbejde at være ledig, så alle som sender en ansøgning kan forvente et svar. Jeg ønsker at anerkende det arbejde en kandidat gør når han/hun sender en ansægning. Derfor fortjener alle et sagligt svar. Det er et del af webbureauets DNA at vise alle kandidater denne respekt. Jeg tror også på at det i fremtiden vil blive en mere anvendt strategi for enhver virksomhed.  

Hilsen

Claus Enghuus