Samarbejde som rykker

Webudvikler for selvstændige inden for Mekanisk konstruktion, Projektledelse, Produktudvikling og Processoptimering med LEAN

Min kundegruppe er selvstændige inden for Mekanisk konstruktion, Projektledelse, Produktudvikling og Procesoptimering med LEAN. Hos min kunde Has-Design v/Henrik A Simonsen tilbydes blandt andet Mekaniske konstruktion som eksempelvis Batterier kasse udviklet i SolidWorks eller Sikkerhedslås til vinduesrobot udviklet i Inventor. Her er min beskrivelse af l’ste opgaver kunde case mekaniske konstruktion hos Has-Design

kunde case mekaniske konstruktion

Jeg vil her i dette indlæg løbende informere dig om de opgaver jeg har løst for Has-Design på hjemmesiden. Så er du selvstændig og arbejder med mekanisk konstruktioner, så følg med her i indlægget og bliv klogere på hjemmesider og hvilke problemstillinger der kan være aktuelle for dig. Der kommer hele tiden nyt. Det er for mig en stor glæde og passion at arbejde som B2B/BtoB  webudvikler.

En af de allerførste opgaver, som jeg løste for Has-Design var at tilføje et såkaldt favicon til siden. Hvad er så et favicon? Jo hvis du går på internetet vi en computer, og klikker på Google. Så ser du øverst oppe i dit faneblad i din browser et G som logo. Det er et favikon. Det giver et signal om en proffesionel hjemmeside. Det har altså en vigtig signalværdi for de besøgende på hjemmesiden. På denne måde skaber man også troværdighed blandt mange andre ting.  

favicon eksempel skab troværdighed med favicon

Blive mere synlig på Google med SEO

Der var også nogle helt grundlægende ting der skullkle rettes op på i forhold til noget elementær SEO. Her var der 2 elemter på samtlige sider som skulle optimeres. Det en er title. Title er det vigtigste SEO element på din side. I billedet af fanebladende herrover ser du i det ene “Webudvikler for selvstændige” og i det andet står der “Google”.  Det er en kort sætning som dine kunder vil søge på. Title er desuden det blå link du ser i din browser, når du har søgt noget på Google.

Et andetr element som jeg også optimerede på er det som kaldes meta description. Hvad er så meta description? Jo, det er teksten som du ser i dit søgeresultat lige under title. Her inviter du folk ind på din hjemmeside.

Hvor title er det måske vigtigste SEO element på enhver hjemmeside så er meta description ikke et direkte SEO element. Meta descriptions er som sagt en kort tekst i SERP såm skal logge eller inviter kunder og potentielle kunder ind på hjemmesiden.

 SERP – Search Engine Result Page

serp stor for search engine result page

Search Engine Result Page eller det mere mundrette SERP

Link struktur som giver mening for den besøgende

Jeg har ligeledes arbejdet med og ændret nogle interne links og struktur på siden. Et eksempel er at der før var https://has-design.dk/vi-tilbyder/mekanisk-konstruktion/ under menu linket “ydelser”og https://has-design.dk/om-os/mekanisk-konstruktion/ under menupunktet “om”. Rent visuelt kan man blive forviret når man på denne måde ser 2 forskellige links, som i sidste ende ender på samme underside. Det er der nu blevet ryddet op i.

Yderligere optimering af linkstruktur

Ydermer så lå mekaniske konstruktioner før under vi tilbyder men mekaniske konstruktioner business case lå under menuupunktet om os. Nu er sstrukturen som viste herunder i listen. Det virker mere logisk og brugervenligt.

  • Vi tilbyde

    • Mekaniske Konstruktioner

      • Mekaniske Konstruktioner Business-case

Generel oprydning i WordPress backend

Så har jeg ligeledes ryddet op på siden. Overflødige temaer og inaktive plugin er slettet. På denne måde er siden ligeledes trimmet.

Migrering af WordPress med Duplicator

Domænet er flyttet og nyt webhotel er oprettet. Hvilket betyder at domæne, email og webhotel nu er samlet det samme sted. Hvilket gør det mere simpelt at administrerer. Flytning af selve WorPress gjorde jeg med et plugin som hedder Duplicator. Det er et super fleksibelt plugin både som backup og migrering.

Hastighedsoptimering af hjemmesiden

Som en del af hastighedsoptimering af siden har jeg kroprimeret JavaScript filer, CSS og HTML. Der ud over har jeg rydet op i plugin. Næste skridt bliver at kigge på temaet og eventuelt udskiftning af teme.

Er du interesseret i at vide noget om webhotel, domæne eller wordpress? Så har jeg  lavet nogle indlæg som helt sikkert vil falde i din interesse.

Optimering af hasitghed på dit webhotel

Når du arbejder med at øge din hjemmesides hastighed, så er det ikke kun parameter direkte på siden du kan kigge på. Hos dit webhotel kan du se på dels PHP version og om denne er optimal. Du kan ligeledes hos dit webhotel tjekke om du skal opgradere hardware de såkaldte CPU kerner.  

Sikkerhed frem for alt

For nyligt har vi oplevet en 5XX server fejl på kundens hjemmeside. Det viste sig, at wp-includes var tilgængelig fra browseren og at man altså kunne se samtlig filer i mappen. Det er en alvorlig fejl men ret simpelt at rette. Ud over at det er en sikkerhedsbrist, så betyder det også at Google indeksere mappen og pågældende filer, hvilket ikke er meningen. Jeg fik lukket hullet med nogle koder i .htaccess og lidt i robot-txt ligeledes. 

sikkerhed frem for alt

Kontakt mig meget gerne via min konktakt-side eller via mail enghuus@enghuus.com

Enghuus.Com din B2B webudvikler.